![]() |
Recept za domače čokoladne praline
Domače čokoladne praline s trdno čokoladno lupino, polnjene z različnimi polnili so vedno najboljše. Lahko jih izdelamo v kombinaciji z lešniki, mandlji ali dodatki po vašem okusu. |
![]() |
Temperiranje čokolade
Slaščičarji pri svojem delu čokolado temperirajo. |
Izdelava čokoladne dekoracije
Modelčki iz polikarbonata so najboljša izbiza za izdelavo čokoladne dekoracije. |
|
![]() |
MASLENA KREMA Z BELO ČOKOLADO
Za okraševanje cupcakes, premaz tort pod tičino sladkorno maso, za brizganje vrtnic, listkov ... Na to kremo lahko polagamo tudi okraske iz tičino sladkorne mase. |
![]() |
Tortopretvornik za pravokotne torte
Kakšna mora biti velikost obroča za 15, 20, 25,30, 40, 50, 60 kosov torte? |
![]() |
Sladkorna Masa in smetana
V osnovi to ne gre skupaj, ker smetana sladkorno maso (v kateri je veliko sladkorja) topi. Obstajajo pa seveda spodaj opisane izjeme. |
Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.