Delovna podloga 60,4 x 59,1cm

deli
Koda: NC02-0-0241
18,50 €

Zelo uporaben, praktičen in vsestranski pripomoček, saj se testo in sladkorna masa nanjo ne prijemljejo. Torte vam sedaj pred oblačenjem s sladkorno maso ne bo treba več meriti z ravnilom ali na oko, saj so na njej narisane pravokotne in okrogle mere, kar vam bo delo zelo olajšalo.

Podloga z označenimi krogi vam pomaga dobiti popolno količino fondanta ali testa, material z lahkotnim drsenjem pa vam omogoča vrtenje podloge:

Prav tako jo uporabljamo pri izdelovanju rožic, listkov, kakor tudi vseh ostalih figuric iz sladkorne mase.

Uporabljamo pa jo tudi kot podlogo pri valjanju vseh ostalih vrst testa.

Kako uporabiti:

  • Pred uporabo uporabite majhno količino sladkorja v prahu na podlogo in valjar. Kot alternativo lahko uporabite tudi nekaj rastlinske maščobe (kot je Crisco).
  • Položite fondant/marcipan na podlogo in ga razvaljajte, dokler ni debel 0,5 cm.
  • Z nožem ali rezalnikom izrežite oblike in like ali razvaljajte v velikosti torte.
  • Nasvet: če podloga ne obstane, navlažite zadnjo stran podloge in jo prilepite na delovno površino, da preprečite drsenje.

Velikost: 60,4 x 59,1 cm

Material: laminirana plastika

Poreklo: uvoženo izven EU

  • Kvadratna bela mat z vijoličnim tiskom.
  • Pred prvo in po vsaki uporabi operite v topli milnici.

Pekis priporoča

3,93 €

Pastelne merilne žličke

Vedno izmerite pravo količino z prelepimi pastelnimi merilnimi žličkami

1.25 / 2.5 / 5 / 10 / 20 ml

12,88 €

Mreža za oblivanje in hlajenje 45x30 cm

Kromirana mreža za hlajenje in oblivanje.

Velikost: 45,4 x 30,4 cm, razmik: 1,5 cm

12,95 €

Univerzalna merilna skodelica

Vedno izmerite pravo količino z večnamensko merilno skodelico Patisse!

4,95 €

Kovinske merilne žličke

Vedno izmerite pravo količino z merilnimi žličkami

1 / 2 / 5 / 15 ml

32,50 €

Gorilnik za karameliziranje in flambiranje, brener

Karamelizira sladkor v nekaj sekundah. Za pite - crème brûlée - kolače - meringue - sirne kolače, tudi za meso.

 
 

 

 

4,95 €

Univerzalna merilna žlička

Vedno izmerite pravo količino z večnamensko merilno žličko Patisse!

8,50 €

Mini gorilnik (brener) za karameliziranje in flambiranje

Karamelizira sladkor v nekaj sekundah. Za pite - crème brûlée - kolače - meringue - sirne kolače, tudi za meso.

2,50 €

Kapalka za dodajanje tekočin

Primerno za dodajanje arom ali barv na fondant, testo,...

Dolžina 10 cm, 1 kapalka

Strani

Aktualni izdelki za peko

2,95 €

Vrečke za okraševanje - 6 kom

Pakiranje: 6  komadov

Velikost: 41 cm

2,95 €

Topper za torto Happy Birthday št.4

Tortni okras Happy Birthday z zvezdama.

Celotna širina dekoracije 16,5 cm. Primeren za manjše torte.

4,95 €

Bleščeč sladkor ZLAT

Sladkorni kristali so popoln način, da svojim pečenim kreacijam dodate kanček barve.

-50%
Praline BELE kocke - čokoladke za nadaljno obdelavo, 63 kom ***-50%***
19.95 €
9,98 €

Praline BELE kocke - čokoladke za nadaljno obdelavo, 63 kom ***-50%***

Čokoladne bele kocke za nadaljnjo obdelavo izdelane iz najfinejše bele čokolade. 63kom, velikost:25mm

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini