Zlato rumeni marcipan je enostaven za obdelavo in okusen. Zlato rumeni marcipan je zelo prožen in gladek, zato je primeren za valjanje. Tekstura po valjanju bo fina in čvrsta.
- Prilagodljiv in gladek, tako enostaven za razvaljanje!
- Za oblaganje torte (Ø24-26 cm / 20x20 cm) potrebujete cca. 500 gramov marcipana.
- Pred uporabo dobro pregnetemo in razvaljamo na tanki plasti sladkorja v prahu.
Sestavine: sladkor, mandlji (20%), invertni sladkorni sirup, stabilizator: E420, gostilo: E466, invertaza, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, naravna aroma mandljev, barvilo: E160a.
Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.
Lahko vsebuje sledi soje in jajc.
Ta izdelek ima certifikat Halal, Kosher D in brez glutena (NL-090-070).
Neto količina: 250 g
Hraniti pri temperaturi 15 - 20°C.
Energijske in hranilne vrednosti na 100 g:
- Energijska vrednost: 1736 KJ/415 kcal
- Maščobe 10,6 g od tega nasičene maščobe 1,1 g
- Ogljikovi hidrati 75,7 g od tega sladkorji 73,1 g
- Beljakovine: 3,5 g
- Sol: 0,1 g