O želatini pri peki

deli

Želatina:

 Želatino v listih namočimo v mrzlo vodo za nekaj minut da nabrekne, nato jo ožamemo in stopimo v posodici na štedilniku ali mikrovalovni pečici.

Želatino v prahu stopimo po navodilih iz vrečke: dodamo ji nekaj vode in pustimo da nabrekne, tik pred uporabo pa jo segrejemo (samo toliko, da postane spet tekoča) in jo vlijemo v pripravljeno maso.

10 g želatine v prahu je enakovredno 6. lističem želatine.

 

Pekis priporoča

6,50 €

Glazurni preliv (hladni gel) čokolada

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

3,95 €

Amonijev bikarbonat (vzhajalo za peko)

 

Daje eksplozivno in hitro vzhajanje pekovskih izdelkov, ki se pečejo kratek čas.

 

 

 

24,95 €

Rastlinski glicerin - LorAnn - 473 ml

100% glicerin omogoča boljšo elastičnost, ter preprečuje izsuševanje sladkorne mase. Royal icing kremi in mešanicam za torte dodajte par kapljic, da bo torta mehka in slastna.

11,88 €

Choco drip Temno zlato

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje zlatih poudarkov raznim sladicam.

6,50 €

Glazurni preliv (hladni gel) zlat

Dodajte svojim bavarskim tortam in sladicam razkošen videz z glaziranim prelivom

4,84 €

Želatina v prahu 60 g

Čista goveja želatina v prahu, bloom 150.

5,95 €

LorAnn Naravni lecitin - 118 ml

Izboljšajte svoje kulinarične stvaritve z Lorann Lecithin - 118 ml, naravnim sojinim lecitinom, primernim za živila, ki podaljša rok uporabnosti, vlaži in emulgira.

11,88 €

Choco drip Rubin

Kapljični preliv za okrasitev tort ali dodajanje kristala rubin poudarkov raznim sladicam.

Strani

Da bo dekoracija sladic slajša ...

Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled Svetleče glazure - katero glazuro izbrati - zrcalni izgled

Zrcalne sladice in kapljični izgledi dodajo impresiven izgled sladicam. Z novimi že pripravljenimi glazurami je sedaj to popolnoma enostavno.

Steklenička za okraševanje – zelo uporaben pripomoček

Priročna mehka steklenička, s pomočjo katere brez packanja okrašujemo s čokolado, royal icing kremo, ali ostalimi glazurami in oblivi.

O biskvitu

O biskvitu: Recept 'Kako naredimo in spečemo dober biskvit' se nahaja med recepti za torte, enako pomembno pa je tudi, da je biskvit  pravilno nasočen.

AROME

Zakaj so arome boljše, kot naribana lupinica limone, pomaranče in ostalih agrumov?

Koliko materiala (moke, jajc in sladkorja) potrebujem za 16,18,20,30 kosov torte?

Količine za biskvit:

Za 14 do 16 kosov torte potrebujemo:

Kako naredimo kopalno kad in vodne efekte

Prozorni gel se lahko pobarva z jedilnimi pastami ali barvami v prahu.

Strani

Aktualni izdelki za peko

-34%
Glazur paleta vijolična 19 cm, Wilton ***-34%***
14.95 €
9,87 €

Glazur paleta vijolična 19 cm, Wilton ***-34%***

Delovna površina: 19 cm
Dolžina celotne palete: 32,5 cm
5,95 €

Topper za Sveto obhajilo ali birmo – Golob z rastlinskim motivom (mirror gold)

  • Širina: 11 cm
  • Višina brez podstavka: 13 cm
  • Material: visoko kakovostna plastika – zrcalno zlata površina
0,45 €

Podporna palčka (palčke za vezane, nadstropne torte) 30 cm

Podporno palico skrajšajte na višino torte in postavite pod podstavek. Pri manjših nadstropnih tortah enostavno po sredini z vrha ojačamo torto. Premer 1 cm

8,50 €

Stojalo za muffine Samorog

Odlična ideja za praktično dekoracijo mize

Material: karton

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini

  • Trudimo se odpremiti naročila v roku do 1 delovnega dne.
  • Za osebni prevzem prejmete obvestilo ko naročilo pripravimo. Običajno v istem dnevu.

Več si lahko preberete na dostava in osebni prevzem.

×

Trgovina za peko

Vsa objavljena ponudba je na zalogi in na voljo izključno v spletni trgovini